Få gladare fötter med hjälp av fotvård

Hej på er alla och välkomna till bloggen. Det är måndag idag och jag hoppas att ni haft en bra helg där ni har fått laddat batterierna ordentligt så att ni har energi till att orka med en vecka till nu när det är december och som mörkast ute. Inte undra på att man kan känna sig trött. Jag jobbar inom data och IT och är rätt så trött i huvudet på grund av jobbet men även mina fötter har varit “trötta” och värkande och jag har återigen varit på fotvård i Gråbo på ett företag som heter Renèe`s Fotvård. 

Hela jag känns trött i ärlighetens namn men det ska nog vända om några veckor när dagarna blir ljusare igen. Däremot är mina fotproblem av en helt annan kaliber och dessa problem kommer jag endast att komma tillrätta med genom att jag fortsätter att gå några gånger till på denna fotvård i Gråbo. Jag har ett mentalt krävande jobb och jobbar konsultativt och är en hel del i rörelse om dagarna. Tyvärr har jag inte satsat på tillräckligt bra skor och det är klart att detta har bidragit till att jag fått jätteont i fötterna. Men tack vare att jag går till Renèe`s Fotvård så känns nu fötterna bättre än på länge. Givetvis har jag köpt ett par riktiga skor också, men jag är inte riktigt i mål till 100 procent, ett par behandlingar till minst, sedan ska nog mina fötter vara helt återställda. Denna fotvård i Gråbo är otroligt bra och hjälper. Ville därför tipsa er om Renèe`s Fotvård. Jag tycker att om ni känner att det är något med fötterna som inte känns bra så se då till att så fort som möjligt få era fötter undersökta av någon som är expert på fötter.