Kostrådgivning i Lund

God morgon, god morgon. Jag ska ta mig en liten stund innan jag far iväg till arbetet inom data och IT och berätta för er om ett företag som jag har vänt mig till eftersom de erbjuder kostrådgivning i Lund. Jag befann mig i en situation där jag verkligen behövde få kostrådgivning och jag tyckte att det verkade lite svårt att finna något företag som kan hjälpa till med kostrådgivning i Lund. Men så fick jag höra talas om Massage Guldkant genom en person i min bekantskapskrets som även hon hade vänt sig till det här företaget. Min vän behövde kostrådgivning då hon tränar på elitnivå, mitt problem vad egentligen det motsatta. Jag tränade i princip inget allt, har ett stillasittande jobb och har väldigt lätt för att gå upp i vikt. Har provat olika dieter och även varit med en period i Viktväktarna, det har gett lite resultat för tillfället men inget som har haft effekt på sikt. För första gången någonsin anser jag att jag får den hjälp som jag behöver. Jag har fått kostrådgivning tidigare som har varit väldigt mycket pekpinnar och förbud. Nu får jag lära mig att göra goda val men det är ingen som förbjuder mig att äta någonting, i små mängder får även jag “unna mig” både chips och läsk. Sedan har jag kommit till insikt om att det är mitt eget ansvar att ta hand om mig och vara rädd om mig, och jag får de verktyg som jag behöver när det gäller kosten genom denna kostrådgivning här i Lund. Vill ni få vet mer om företaget Massage Guldkant och om deras kostrådgivning i Lund kan ni alltid gå in på deras hemsida.